Assegurança de RC

banner-fundacion-amaSegons l’article 46 de la llei 44/2003 d’Ordenació de les Professions Sanitàries, i l’article 22.9 dels Estatuts del CODINUCAT, per a l’exercici de la professió de Dietista-Nutricionista és obligatori tenir contractada una assegurança de responsabilitat civil professional.

El CoDiNuCat té contractada una pòlissa col.lectiva amb Agrupació Mutual Asseguradora (A.M.A.) que facilita als seus col·legiats/des el compliment d’aquesta obligació i, al mateix temps, gaudir d’unes condicions molt avantatjoses, amb un estalvi econòmic respecte altres companyies i col.lectius.

A.M.A. ofereix:

  • Cobertura de 600.000 € de capital. Preu total anual 30€.

Per a contractar l’assegurança has d’omplir la següent sol·licitud i enviar-la per correu electrònic a administracio@codinucat.cat.

Recorda que ÉS UNA OBLIGACIÓ declarar la teva assegurança al CODINUCAT, en cas que no tinguis contractat A.M.A. Utilitza el formulari d’actualització de dades personals per mantenir la teva informació col·legial al dia.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR