Borsa de treball

La Borsa de Treball del CoDiNuCat és el punt de trobada entre els/les col·legiats/des i les empreses que desitgen incorporar un Dietista-Nutricionista a la seva plantilla. L’alta per l’enviament de les ofertes de feina és un servei exclusiu per col·legiats i col·legiades al Col·legi.

Si ets un col·legiat:

L’alta al CODINUCAT inclou l’alta a la borsa de treball. Si t’has donat de baixa de la subscripció i vols tonar a ser donat d’alta, contacta amb administracio@codinucat.cat per gestionar de nou l’alta a la borsa.

Si ets una empresa interessada en cobrir una vacant:

Les empreses interessades en cobrir una vacant han d’omplir el següent formulari i fer-lo arribar a borsadetreball@codinucat.cat per a què aquest sigui enviat a tots/es els/les col·legiats/des per correu electrònic donats d’alta a la Borsa de Treball.

Per a qualsevol aclariment, si us plau, contacti amb nosaltres per correu electrònic (borsadetreball@codinucat.cat) o per telèfon al 930 106 248.

Formulari per a empreses

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR