Portaveu

Avui en dia la presencia als mitjans de comunicació, s’ha convertit quelcom imprescindible per a poder transmetre el missatge del Dietista-Nutricionista (D-N) a la població. Al mateix temps incrementa la seva visibilitat, i dóna rellevància a la figura del D-N a la societat.

És per aquest motiu que animem a tots els professionals D-N a participar activament als mitjans de comunicació, d’aquesta manera també es podran neutralitzar aquells missatges difosos sense base científica o proporcionades per intrusos mancats de la formació necessària. Recordeu: “Els periodistes busquen testimonis i consells d’especialistes, si solament troben als pseudocientífics, aquests entraran als programes a cobrir buits. Cal estar disposats per col·laborar amb els mitjans i els periodistes en tot moment”.

Anima’t i sigues portaveu del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya. Omple el següent formulari, i envia’l juntament amb un breu currículum, indicant si tens experiència en mitjans de comunicació a: comunicacio@codinucat.cat.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR