El CoDiNuCat ha aparegut als següents mitjans de comunicació durant el mes de:

Maig:

 

captura

 

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat col·labora amb el mitjà “65ymas.com” en un article per parlar de tot allò que enjvolta el dejuni. Pots llegir l’article aquí.

La Sra. Blanca Salinas, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat participa en aquest article de La Vanguardia sobre les fruites i verdures que contenen nutrients a la seva pell. Pots llegir l’article aquí.

Podeu llegir la notícia que es fa ressò de les conclusions que es van extreure en el webinar “nutrición, dieta y COVID-19” que el Codinucat va coorganitzar el passat 30 d’abril. Cliqueu aquí per llegir l’article complet.

Abril:

saber-vivir

El mitjà “Saber vivir” publica aquest article amb la participació de la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. L’article parla de la importància de la vitamina D per protegir-nos del coronavirus. Pots llegir l’article aquí.

 

Març:
captura

RAC1 realitza un reportatge sobre l’alimentació que cal seguir durant el confinament per tenir uns bons hàbits alimentaris. En aquest reportatge es fa referència la guia #QuedatacasaMenjaBé elaborada pel CoDiNuCat. Pots llegir l’article aquí.

la-vanguardia-150x79

La Sra. Esther Vives, dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article de “La vanguardia” del 19 de març, per parlar de com evitar menjar a totes hores durant els dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.


tgndigital

La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra Marta Peroy, participa en aquest article de Tarragona Digital per parlar de l’alimentació en aquests dies de confinament. Pots llegir l’article aquí.

 

saber-vivir

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 6 de març  per parlar sobre tot el que envolta a l’aigua amb gas, dels seu beneficis i de les seves contraindicacions. Pots llegir l’article aquí.

 

Febrer:

 

bitllet-anada-logo

 

El programa “bitllet d’anada” de la Universitat Autònoma de Barcelona va emetre un programa especial el divendres 28 de febrer per parlar sobre el veganisme i tot allò que l’envolta. Per fer-ho va comptar amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Esther Vives.  Pots escoltar l’àudio aquí.

 

onda_cero_logo-svg

El 10 de febrer, la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en el programa “La Ciutat” d’ONDA CERO per donar veracitat o desmitificar tot el que envolta els superaliments, Pots escoltar l’àudio aquí.

 

saber-vivir

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, participa en aquest article publicat el 5 de febrer per parlar sobre tot el que envolta l’oli de palma. Pots llegir l’article aquí.

 

Gener:

la-vanguardia-150x79

La Vanguardia publica el dia 23 de gener aquest article sobre aliments que poden ajudar a millorar la concentració. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Marta Ramos participa en aquest article. El pots llegir aquí.

opcions

La revista “Opcions” publica aquest article titulat Claus d’èxit d’una dieta sense carn. Es pregunta perquè cada cop hi ha més gent que fa el pas de reduir o deixar enrere el consum de carn, què cal tenir en compte per sortir-se’n sense posar en joc la salut, o quan és important prendre suplements de vitamina B12. La dietista-nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Esther Vives participa en l’article. El pots llegir aquí.

 

 

el-nacional

Passades les festes de Nadal molta gent es marca l’objectiu d’aprimar-se. Entre els mil portals de nutrició i dietètica apareix la dieta Keto, per aconseguir-ho de la manera més fàcil i ràpida possible. El Mitjà “El Nacional”, publica aquest article amb la participació de la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Rosa Baró, per explicar tot el que envolta a aquesta dieta. Pots llegir l’article aquí.

2019

Desembre:

rac1

El Programa “Via Lliure” de RAC1 va parlar el dissabte 24 de desembre sobre l’àpat de Nadal i les seves complexitats. Cada vegada els àpats de Nadal són més complexos. A moltes famílies, cada vegada hi ha més varietat de preferències: vegans, vegetarians, flexitarians… i, a això, cal sumar-li les intoleràncies. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Marta Ramos hi va participar. Pots escoltar l’àudio aquí.

L’agència EFE va entrevistar la Presidenta del CoDiNuCat per parlar sobre el dejú que realitza molta gent degut als excessos dels àpats nadalencs, encara que aquest, ha de ser intermitent, a curt plaç i no per a tothom. La repercussió d’aquesta entrevista s’ha vist reflectida nombroso mitjans. Clica a les diferents icones per llegur la notícia.

estrella-digital

noticias-mexico

cope

eldiario

elconfidencial

diario-de-navarra

20min

atlantico

lleida-noticies

deia

globedia


el-nacional

El mitjà “El Nacional” publica un article amb la participació de la Dra. Anna Costa sobre com sobreviure a les festes de de Nadal, uns dies amb una concentració d’àpats força copiosos i de component social. Pots llegir l’article aquí.

 

la-vanguardia-150x79

La Vanguardia publica aquest article sobre l’alimentació i el rendiment esportiu titulat: “Cuándo y qué comer para mejorar el rendimiento físico”, amb la participació de la Sra. Esther Vives i la Sra. Laura Girona, portaveus del CoDiNuCat. Pots llegir l’article aquí.

la-vanguardia-150x79

L’agència EFE ha entrevistat a la nostra presidenta i molts mitjans s’han fet ressó del document científic tècnic realitzat per les Dres. Isabel Megias, Patricia Casas y Nancy Babio. Un document que recull exhaustivament tota l’evidència científica que demostra la importància d’incloure als Dietistes-nutricionistes en l’atenció primària. Llegeix la notícia aquí.

eleconomista

La Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio participa en aquest article d’opinió sobre com els Dietistes-Nutricionistes poden estalviar despesa pública. article de elEconomista.es. Pots llegir l’article aquí.

 

 

 Novembre:

informatiu

El passat divendres 22 de novembre, un equip de TVE Catalunya es va desplaçar a les VII Jornades del CoDiNuCat per entrevistar a la Vicetresorera del Col·legi, la Sra. Elena Maestre, per l’elaboració d’aquest reportatge sobre els plats de cullera. Pots veure el reportatge aquí.

 

Octubre:

saber-vivir

El 30 d’octubre, “SaberVivir”, de TVE publica un article sobre els beneficis de cuinar la pasta al “dente” amb el títol “dejar la pasta al dente tiene beneficios para la salud” on la Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat hi col·labora. Pots llegir l’article aquí.

cuidateplus

El dia 24 d’octubre, el mitjà “CuidatePlus” publica aquest article sobre els espinacs titulat “Las espinacas son muy saludables, pero no por lo que piensas”. La Dietista-Nutricionista Laura Girona hi participa. Pots llegir l’article aquí.

el-pais

El dia 15 d’octubre, a la secció “Verne” de “El País” es publica un article titulat Una semana escaneando alimentos con las aplicaciones Yuka y MyRealFood sobre les aplicacions que escanegen els aliments i descriuen el valor nutricional. En aquest article va participar la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. Pots llegir l’article aquí.

 

 

el-nacional

“El Nacional”, el dissabte 5 d’octubre va publicar aquest article sobre l’alchol: “És bo o dolent beure alcohol”. Per un tema força delicat com aquest, van comptar amb Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat. Pots llegir l’article aquí.

cope

 

El programa “La linterna” de la Cadena COPE Catalunya-Andorra va parlar el dia 4 d’octubre sobre els beneficis pels adolescents de dinar i sopar amb la família. La Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar en l’emissió. Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

Setembre:

 

logio-ara-cat

El diari ARA es fa ressò de la Postura Científica del CoDiNuCat que proposa disminuir la despesa sanitària amb la incorporació dels Dietistes-Nutricionistes en l’atenció primària de salut. Pots llegir l’article aquí.

 

el-nacional

El dia 28 de setembre, El Nacional.cat va publicar aquest article titulat  “Passos per combatre l’astènia de tardor”, on la portaveu del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Laura Girona hi col·labora. Pots llegir l’article aquí.

 

el-nacional

El dia 15 de setembre, El Nacional.cat va comptar amb la participació de la nostra Presidenta, la Dra. Nancy Babio, per aquest article sobre  la dieta mediterrània enfront la dieta vegana. Pots llegir l’article aquí.

 

alimentaria

El diumenge 15 de setembre, la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio, juntament amb membres del Consejo General de Colegios Oficiales de Dietistas-Nutricionistas i de Celíacs de Catalunya van col·laborar en aquesta article, reivindicant la presència de dietistes-nutricionistes en el “Sistema Nacional de Salud” per atendre a persones amb celiaquia a més d’aquelles amb malalties cròniques”. Pots llegir l’article aquí.

 

el-pais

El dia 11 de setembre, el mitjà “El País” va publicar un article sobre els menjars insans que ofereixen les màquines de “vending”. La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat va participar en aquest article. El pots llegir aquí.

 

Agost:

 

el-nacional

 

Paula Bernabéu, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, ens parla sobre els aliments que ens ajuden a combatre una onada de calor. Pots llegir l’article aquí.

 

cuidateplus

 

La Sra. Laia Rovira, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, ens parla sobre “tentempiés veraniegos saludables”. Pots llegir l’article aquí.


Juliol:

rac1

Mònica Montserrat, Dietista-Nutricionista, va participar en el debat a “El món a RAC1”: “No podem fer l’esforç només dos mesos abans de posar-nos el banyador”. 

 

 

 

el-nacional

 

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Paula Bernabeu, parla sobre “Los peligros de la comida precocinada” a El Nacional.

 

el-espanol

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Laura Girona, parla sobre l’orxata a El Español.

el-mon

La nostra presidenta, Dra. Nancy Babio, parla sobre el perjudici per a la salut pública de la sentència del TSJCEl Món

radio-4-rne

La Dietista-Nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Dra. Anna Costa, parla sobre sucre al programa “De boca a orella” a Ràdio 4.

 


 

Juny:

 

el-nacional

 

La dietista-nutricionista, i portaveu del CoDiNuCat, Susana Cánovas, parla sobre el perill de les dietes, el consum d’hidrats i de superaliments a El Nacional.

La nostra vicesecretària de la junta de govern, Dra. Roser Martí, parla sobre el mercuri que ingerim quan mengem peix a El Nacional.

 

geriatricarea

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya adverteix sobre els riscos per a la salut de la hipertensió arterial (HTA) a Geriatricarea.

 

 

 


 

Maig:

El 17 de maig a La Vanguardia, el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya adverteix sobre el “mal silenciós” de la hipertensió arterial. Pots llegir l’article aquí.

 

El Sr. Antoni Solà Perez, Dietista-Nutricionista, parla sobre la sobre la “moda” del fasting o dieta de dejú intermitent. Pots llegir l’article aquí.

 

 


Abril:

rtve

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, participa en aquesta taula rodona per parlar sobre Nutrició al programa “De boca a orella” de RNE 4. Pots escoltar l’àudio aquí.

diari-de-tarragona

La Sra. Rosa Baró Rosa Baró Diet, Dietista-Nutricionista, parla sobre la difusió de l’alimentació a les Xarxes Socials, que permet arribar a més persones, però que alhora accentua l’intrusisme. Alhora, la Presidenta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Dra. Nancy Babio, Dietista-Nutricionista parla sobre la importància de l’alimentació a les xarxes socials i la responsabilitat que tenen els Dietistes-Nutricionistes. Pots llegir l’article aquí.

 

saber-vivir

La Dra. Anna Costa, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Saber Vivir” sobre una el “carbón vegetal activado ¿tiene riesgos o beneficios?” el dilluns 8 d’abril. Pots llegir l’article aquí.

 

xarxanet

 

La Sra. Esther Vives, Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, va participar en aquest reportatge de “Xarxanet” sobre una bona alimentació diària. Pots llegir l’article aquí.

 


Març:

saber-vivir

La Dra. Anna Costa NutriClínica Doctora Costa / Dietista-Nutricionista, portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya va participar en aquest article de Saber Vivir sobre aliments de moda que tenen alguns riscos. Pots llegi l’article aquí.

cope

El passat dijous 7 de març, la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Anna Costa va participar al programa “La Linterna” de la COPE per parlar sobre les “dietes-miracle”. Pots escoltar l’àudio aquí.

alimente

 

La Sra. Elena Maestre, Vicetresorera del CoDiNuCat, col·labora en aquest article del diari digital “Alimente” sobre la dieta en la tercera edat. Pots llegir l’article aquí.

 

 


Febrer:

cuidateplus

El portal CuidatePlus el passat 8 de febrer elabora una article per parlar sobre el peixos sobre mala fama, amb la participació de la Vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dra. Roser Martí. Pots llegir l’article aquí.

Els mitjans de comunicació es fan ressò de la convocatòria del proper 1 de març  de l’Assemblea General Constituent del Consell General de Col·legis Professionals de Dietistes-Nutricionistes. Pots llegir les notícies clicant la icona.

infosalus

logio-ara-cat

 

 


Gener:

infosalus

El portal infosalus es fa ressò de la Jornada sobre l’etiquetatge dels aliments “Nutriscore” que va organitzar el CoDiNuCat el passat 24 de gener, explicant entre altres coses els seus beneficis i explicant els falsos rumors del seu funcionament. Pots llegir l’article aquí.

tecnoaliment

El mitjà sobre notícies i actualitat sobre empreses de teconologia dels aliments publica un article sobre el sistema d’etiquetatge dels aliments “Nutriscore”. En l’article s’explica la Jornada que va tenir lloc el passat dijous 24 de gener que va organitzar el CoDiNuCat. Pots llegir l’article aquí.

Dotze entitats i associacions, entre elles el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya realitzen una petició al Govern per reduir l’I.V.A. del pa integral i de fibra, coincidint que els més saludables són els que tenen l’I.V.A. més alt. Pots llegir l’article clicant el logotip.

acta-sanitaria

el-pais

abc

infosalus

la-vanguardia-150x79

inversion-y-finanzas

servimedia

ecoticias

siglo-xxi

alimente


mia

(3-1-2019):La Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio va participar en un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge nutricional “Nutriscore”. Una eina científicament eficaç que permetrà distingir els aliments més saludables d’aquells que menys ho són.  Pots llegir l’article aquí.


logio-ara-cat

(3-1-2019):La Dietista-Nutricionista i portaveu del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Sra. Cristina Jardí, participa en aquest article del Diari ARA sobre els aliments sòlids amb més risc d’ennuegament arran de la mort d’un nen de 3 anys la nit de cap d’any. Pots llegir l’article aquí.


2018

DESEMBRE:

 

 

L’últim dia de l’any, 31 de desembre, El Confidencial va publicar un interessant article sobre la importància del coneixement de la flora intestinal per prevenir i tractar malalties de manera eficaç. La Dietista-Nutricionista i biòloga Dra. Anna Costa va participar com a portaveu del CoDiNuCat.  Pots llegir l’article aquí.

infolibre_logo

 

 

El divendres 28 de desembre el mitjà d’informació online “infolibre” va publicar un reportatge sobre el nou etiquetatge frontal dels aliments “Nutriscore”. Per realitzar-lo van tenir la col·laboració de la Presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. El sistema mitjançant colors de verd a vermell ens permetrà distingir els aliments més saludables i els que menys ens beneficien. Pots accedir a l’enllaç aquí.

 

cuidateplus

 

 

 

El divendres 21 de desembre, la vicesecretaria del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Dra. Roser Martí va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “¿Qué debemos poner en la cesta de la compra de Navidad?”, on es parla d’aquells productes més saludables que podem trobar en aquestes dates tan assenyalades. Pots llegir l’article aquí.

cuidateplus

 

 

 

El dijous 27 de desembre, la Dra. Roser Martí, Dietista-Nutricionista i vicesecretaria del CoDiNuCat,  va participar en l’article del mitjà CuídatePlus “Menú para comer sano en Nochevieja”. En aquest article es fa referència a l’àpat de l’última nit de l’any, on s’acostuma a menjar en excés i caldria continuar amb els bons hàbits alimentaris. Pots llegir l’article aquí.

logio-ara-cat

 

 

 

El diumenge 9 de desembre, el Diari ARA publica un article amb el títol: Estofat de mill i falàfel: els nous gustos irrompen a l’escola“. En aquest article es fa referència a la cada cop més varietat d’aliments en els menjadors escolars i en com s’han d’incorporar aliments saludables pels infants. La Dra. Roser Martí, membre de la Junta del Col·legi Dietistes-Nutricionistes de Catalunya participa en l’article. Pots llegir l’article sencer aquí.

la-vanguardia

 

 

El dimarts 4 de desembre el diari “La Vanguardia” es fa ressò de la publicació de la Postura Científica “DAO i Migranya” amb el titular Médicos y dietistas niegan que haya relación entre la encima DAO y la migraña, elaborada pel CoDINuCat amb col·laboració de la SCADC, SEDYN,CAMFIC, CODINMUR, CODINMA, CODINCAM i CODINAN. Pots llegir l’article sencer aquí.

logio-ara-cat

 

 

El dilluns 3 de desembre la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio va participar en aquest article del Diari Ara sobre com afecta al nostre cos una vaga de fam, alertant que al mes i mig pot provocar risc pr la vida. Pots llegir l’article sencer aquí.

NOVEMBRE:

ccma

El dia 14 de novembre el portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals de Catalunya 3/24 va realitzar un reportatge sobre el nou sistema d’etiquetatge dels aliments (Nutri-score). La Dietista-Nutricionista de la Junta del CoDiNuCat, la Sra. Blanca Salinas va participar en el reportatge. Pots llegir el reportatge sencer aquí.

 El dia 13 dlogo-copee novembre l’emissora de ràdio Cadena COPE, en la seva extensió de Catalunya-Andorra,  dins del programa “La Linterna” realitzen una entrevista amb motiu del dia mundial de l’obesitat a la Dietista-Nutricionista col·legiada Rosa Baró, per parlar de com podem combatre la malaltia. Pots escoltar l’entrevista sencera aqui.

El portal d’internecapturat www.saludemia.com publica al seu apartat de notícies les paraules de la Presidenta del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya, la Dra. Nancy Babio sobre els beneficis d’una bona alimentació i nutrició durant la vellesa, afirmant que poden allargar la la vida d’aquest sector de la població. Aquest article fa referència a les VI Jornades del CoDiNuCat celebrades el 10 de novembre a Barcelona. Pots llegir l’article sencer aquí.

 

Interessant article publicat a La Vanguardia on la col·legiada del CoDiNuCat, en representació de la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica, de la Acadèmia Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i de Balears Anna Sauló, parla sobre l’ús dels batuts de proteïnes: “Cinco casos en los que sí esta justificado tomar batidos de proteínas”. Pots llegir l’article aquí.


El mitjà digital “Balance Sociosanitario” també es va fer ressò de les VI Jornades anuals del CoDiNuCat en un article on destacava la temàtica d’aquestes. Pots llegir l’article aquí.


El portal dels professionals del sector geriàtric es fan ressò a la seva pàgina web i a les seves xarxes socials de la temàtica de les VI Jornades del Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya. Pots llegir l’article aquí.


“Cuidateplus”, portal sobre prevenció i educació en salut va realitzar un reportatge sobre com afecta el Nadal a l’augment de pes. El Dietista-Nutricionista col·legiat Robert Durán, com a portaveu del col·legi ha participat en el reportatge. Pots llegir l’article aquí.


La revista “Gente Saludable”, del portal sabervivir.es,  publica un reportatge sobre la inflor abdominal després des àpats que afecta a molta gent. La col·legiada del CoDiNuCat, la Dietista-Nutricionista Isabel Megías participa en el reportatge.Pots llegir el reportatge aquí.

OCTUBRE:

 

diari-de-terrassaEl passat 27-d’octubre la Presidenta del Col·legi, la Dra. Nancy Babio va participar amb una entrevista al reportatge del Diari de Terrassa sobre el vegetarianisme en Joves i adolescents. Segons la Dra. Nancy Babio “L’alimentació no pot ser mai una moda”, assegurant que no hi ha una evidència científica que ens indiqui que la dieta vegetariana/vegana sigui més saludable que la mediterrània”. Pot veure l’entrevista aquí.

 

logo-vector-ara-catLa biòloga i Dietista-Nutricionista, la Dra. Anna Costa explica la diferència i les propietats de les diferents aigües potables que trobem al nostre abast; de l’aigua de l’aixeta a l’aigua embotellada. En l’article publicat al diari Ara el 21 d’octubre, ens exposa les característiques de les aigües embotellades segons els seus orígens o la seva mineralització, així com els factors que determinen el gust o la diferència entre les aigües amb bombolles o amb un punt de gas. Pots llegir l’article aquí.

la-vanguardia16 d’octubre de 2018 dia mundial de l’alimentació: El Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans, la Societat Catalana d’Alimentació i Dietètica Clínica i el Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya demanem en el Dia Mundial de l’Alimentació l’etiquetatge frontal nutricional dels productes (FOP). Assenyalem que és necessari harmonitzar aquest etiquetatge a Europa. Pots llegir l’article de La Vanguardia o bé el comunicat.

SETEMBRE:

logo-vector-ara-cat

 

La presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio, reivindica la presència dels dietistes-nutricionistes als centres d’Atenció Primària  a una notícia publicada el passat 25 de setembre al diari Ara.Cat en la qual s’informa de la voluntat del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya d’incorporar dietistes-nutricionistes als ambulatoris com a nous perfils professionals per atendre l’augment de la cronicitat i l’envelliment. Pots llegir-la aquí

 

logo-cope  La dietista-nutricionista, la Dra. Anna Costa, com a portaveu del CoDiNuCat, va explicar el passat 7 de setembre dades molt interessants sobre els greixos, la dieta mediterrània i les pautes nutricionals que s’han de seguir per cuidar la nostra salut al programa “La linterna” de l’emissora de ràdio COPE Catalunya i Andorra. Pots escoltar l’entrevista aquí 

AGOST

 

LaLa Xarxa nostra col·legiada, la Dra. Anna Costa, va participar com a portaveu del CoDiNuCat al magazín “Horari d’estiu” de la Xarxa el passat 31 d’agost. Durant la seva intervenció, la dietista-nutricionista va parlar sobre la importància de tornar a la rutina amb bons hàbits d’alimentació i va donar uns consells nutricionals per retornar a la nostra vida laboral després de les vacances d’estiu.

JULIOL

 

 

Des deprograma-no-ho-se CoDiNuCat donem suport a la proposta d’Ensenyament d’ampliar els horaris de les cantines dels instituts amb jornada compacta. El 9 de juliol, la dietista-nutricionista Glòria Gómez va fer unes declaracions als Informatius de Rac 1 i al programa de ràdio “No ho sé”. Pots escoltar aquí el tall de veu a partir del minut 19.

 

JUNY

 

 

rac-1 

La dietista-nutricionista Marta Anguera va participar en l’article “Curiositats que no sabies de les llaminadures” a RAC 1. Enllaç

diari-ara-logo

La importància del primer àpat del dia i el que s’hi ha de menjar fa sorgir un nou debat entre nutricionistes. La dietista-nutricionista, la Dra. Roser Martí dóna les pautes del millor esmorzar al Diari Ara. Enllaç

antidot-logo

La Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat, ens explica com reconèixer una “dieta miracle” i quina és la millor manera de perdre pes la prograa de ràdio L’Antídot a Canal Blau. Enllaç

revista-lvr-logo

La incorporació dels dietistes-nutricionistes als serveis d’oncologia és fonamental pel tractament multidisciplinari del càncer com explica la Dra. Nancy Babio, presidenta del CoDiNuCat a la Revista LVR.  Enllaç

 

2017:

 

 

regio7_logo-svg

 

 

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

emporda

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

diari-de-girona

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

 

el-mon

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

 

naciodigital

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

catalunyadiari

Article on la Dra. Nancy Babio reclama a l’administració control sobre les pseudociències i falsos especialistes. Pots llegir l’article aquí.

eix-diari

Article del diari “eix diari” on la Dra. Nancy Babio reclama al Parlament la inclusió de la profesió de Dietista-Nutricionista a l’atenció primària.  Pots llegir l’article aquí.

vilaweb

Article del diari digital “Vilaweb” on la Dra. Nancy Babio reclama al Parlament la inclusió de la profesió de Dietista-Nutricionista a l’atenció primària.  Pots llegir l’article aquí.

la-manyana

Article del diari digital de ponent “La Manyana” on la Dra. Nancy Babio reclama al Parlament la inclusió de la profesió de Dietista-Nutricionista a l’atenció primària.  Pots llegir l’article aquí.

la-clau

Article del diari digital “La Clau” on la Dra. Nancy Babio reclama al Parlament la inclusió de la profesió de Dietista-Nutricionista a l’atenció primària.  Pots llegir l’article aquí.

rne4

Programa de RNE4 on la Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell parla sobre la problemàtica de l’oli de palma. Pots escoltar el programa aquí.

cronicaglobal

Article del diari digital “Crónica global” on la Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell parla sobre la problemàtica de l’oli de palma  Pots llegir l’article aquí.

fecec

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre el consum de Lactis, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, portaveu del CoDiNuCat, la Dra. Isabel Martorell   Pots llegir l’article aquí.

la-vanguardia

Article del diari “La Vanguardia” on la Dra. Nancy Babio parla de la dieta del llibre “La enzima prodigiosa” Pots llegir l’article aquí.

logio-ara-cat

Article del diari  “Ara” on la Dietista-Nutricionista, la Sra. Adhara Giner ens parla dels beneficis en el consum de les hotalisses.  Pots llegir l’article aquí.

fecec

Article de per la Federació d’Entitats Contra el Càncer sobre els falsos mites dels “superaliments” o receptes anticanceroses, amb la participació de la Dietista-Nutriconista, presidenta del CoDiNuCat, la Dra. Nancy Babio. Pots llegir l’article aquí.

diari-de-tarragona

Article sobre la nutrició infantil on participen les Dietistes-Nutricionistes Rosa Baró i Nancy Babio en representació del CoDiNuCat.  Pots llegir l’article sencer aquí.

cope

Programa de la cadena COPE on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa la postura científica del consum de lactis i la incidència de càncer.  Pots llegir l’article aquí o bé llegir la postura científica aquí.

rtve

Participació a l’informatiu de Televisió Espanyola a Catalunya, on la Dietista-Nutricionista i portaveu del CoDiNuCat, la Sra. Gemma Miranda parla sobre l’alvocat.  Pots veure l’informatiu aquí.

2016:

 

vogue

Article per la revista de moda “Vogue” on la Dra. Nancy Babio exposa els beneficis de la fruita i especialment de la poma. Pots llegir l’article aquí.

 cope

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner explica les veritats de les “dietes miraculoses”.  Pots escoltar l’àudio  aquí

cope

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis  de les carns blanques i la tipologia d’aquestes.  Pots escoltar l’àudio  aquí

cope

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar peix blau. Pots escoltar l’audio  aquí

cope

Programa de la cadena COPE edició de tarragona, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Adhara Giner exposa els beneficis de menjar fruits vermells. Pots escoltar l’audio  aquí

serPrograma de la cadena SER, on la Dietista-Nutricionsita, la Sra. Gemma Salvador explica la jornada compactada a les escoles i els seus efectes a nivell nutricional. Pots llegir l’article aquí

corredor-farmaceutico

La Dra. Nancy Babio exposa que els infants i adolescents celíacs consumeixen més sucres afegits, grases i proteïnes. Pots llegir l’article aquí

 

el-pais

 

 

La Dra. Nancy Babio participa en aquest article on s’exposa l’augment d’oferta per vegans a la ciutat de Barcelona. Pots llegir l’article aquí. 

 

la-vanguardia-150x79

 

 

 

La Dra. Nancy Babio explica com molts productes sense sucre contenent més greixos i calories que els normals. Pots llegir l’article aquí. 

 

rne5

 

 

 

El CoDiNuCat participa en aquest reportatge sobre el consum de lactis en l’esport i l’activitat física. Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

ser

 

 

La Sra. Gemma Miranda participa en aquest reportatge sobre l’any internacional dels llegums, explicant els seus beneficis.  Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

rtve

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

2015:

 

 

la-vanguardia-150x79

 

 

 

La Dra. Nancy Babio ens explica quins són els minerals i les vitamines imprescindibles en la nostra dieta. Pots llegir l’article aquí. 

 

ser

 

 

La Sra. Gemma Miranda participa en aquest reportatge sobre les dietes durant les festes nadalenques. Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

el-economista

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge i explica els beneficis dels lactis. Pots llegir l’article aquí. 

discapnet

La Dra. Nancy Babio participa en aquest reportatge en el dia internacional dels lactis. Pots llegir l’article aquí. 

rtve

La Sra. Adhara Giner participa en aquest reportate sobre la vigorèxia. Pots escoltar l’àudio aquí. 

 

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR