Membres d’honor del CoDiNuCat

Dra. Imma Palma Linares

Doctora en biologia i tècnic superior en dietètica. Ha sigut professora del CESNID-UB i, actualment, és la directora del Grau en Nutrició Humana i Dietètica de Blanquerna-URL. Juntament amb altres professionals ha contribuït que la titulació sigui oficial i ha escrit moltes publicacions que són bibliografia bàsica de la formació de la professió, una de les més destacades són les Taules de Composició d’Aliments del CESNID.

Prof. Jordi Salas-Salvadó

Catedràtic de Nutrició i Bromatologia i director de la Unitat de Nutrició Humana de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus de la Universitat Rovira i Virgili (URV) i responsable de l’Ensenyament de Grau en Nutrició Humana i Dietètica que s’imparteix a la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de Reus. Cap Clínic de Nutrició del Servei de Medicina Interna de l’Hospital Universitari Sant Joan de Reus.
Actualment, és Director del Centre Català de la Nutrició de l’Institut d’Estudis Catalans (CCNIEC), President de la Federación Española de Sociedades de Alimentación, Nutrición y Dietética (FESNAD), Membre del Comité Científico de la Agencia Española de Seguridad Alimentaria (AESAN) del Ministerio de Sanidad, Política Social e Igualdad, Membre de la Xarxa d’Experts de l’Agència de Salut Pública de Catalunya de la Generalitat de Catalunya, Membre numerari de l’Institut d’Estudis Catalans (Secció de Ciències Biològiques) i Chairman of the INC – World Forum for Nutrition Research and Dissemination.

Sra. Gemma Salvador Castell

Dietista-nutricionista. Des de l’any 1987 treballa a l’Àrea de Promoció de la Salut de l’Agència de Salut Pública de Catalunya. Ha treballat activament en diferents entitats científiques i no governamentals i ha obert camí en diferents àmbits per tal que el dietista-nutricionista s’integri en equips multiciplinaris. Ha promogut i reactivat la creació del Consell Tècnic de Nutrició Humana i Dietètica del Consell Català de Formació Continuada de les Professions Sanitàries.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR