Dra. Nancy Babio

Presidenta. Llicenciada en Nutrició. Especialitzada en Nutrició Clínica i en Obesitat i Trastorns de la Conducta Alimentària. Doctora en Nutrició i Metabolisme. Directora del Grau de Nutrició Humana i Dietètica de la URV.

Dra. Roser Martí Cid

Vicesecretàra. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Doctora en Nutrició i Metabolisme per la URV. Professora de la UOC i de la URV. Especialista en Seguretat i Higiene.

Sra. Núria Llata Vidal

Vocal 1. Diplomada Superior en Dietètica i Nutrició (Université Henri Poincaré. Nancy. Francia). Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica.(UB). Postgrau en Nutrició i Dietètica aplicada a l’activitat física i a l’esport. Especialista en Obesitat Infantil, Nutrició Pediàtrica i adolescents i en Nutrició Esportiva per a particulars i Clubs.

Sra. Rita Simorra

Vocal 7. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster International Public Health Nutrition (London Metropolitan University). Especialista en nutrició en malalties renals.

Sra. Marta Planas

Vicepresidenta. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciada en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Màster en Seguretat Alimentària. Postgrau en Sobrepès i Obesitat. Especialista en Restauració Col·lectiva i en Sobrepès i Obesitat.

Sr. Miguel Reverte

Tresorer. Diplomat en Nutrició Humana i Dietètica. Llicenciat en Ciència i Tecnologia dels Aliments. Especialista en Prevenció de Riscos Laborals, en l’especialitat d’Higiene Industrial, i Seguretat Alimentària.

Sra. Anna Pibernat i Tornabell

Vocal 2. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Promoció de la Salut. Responsable de la Unitat de Dietètica i Nutrició Clínica de l’Hospital Josep Trueta. Professora associada de la UdG.

Sra. Glòria Gómez-López

Vocal 5. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Màster en Nutrició i Metabolisme. Professora Blanquerna URLL.

Sra. Inés Navarro

Secretària. Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista Nutrició en l’Esport i l’Obesitat i en Restauració Col·lectiva. Responsable del Departament de Nutrició d’ARCASA S.L.

Sra. Elena Maestre

Vicetresorera. Diplomada en Infermeria i Dietètica i Nutrició. Professora de la Facultat de Medicina i Ciències de la Salut de la UB. Especialista en TIC.

Dra. Blanca Salinas-Roca

Vocal 3. Doctora en Nutrició i Ciència dels Aliments per la Universitat de Lleida (UdLL). Diplomada en Nutrició Humana i Dietètica (UB-CESNID). Professora Nutrició i Metabolisme de la UdL. Investigadora principal en projecte UdL-Txad en Malnutrició infantil.

Sra. Sònia Vallés Martí

Vocal 6. Graduada en Nutrició Humana i Dietètica. Especialista en Nutrició Clínica. Nutricionista de l’Hospital de Barcelona -SCIAS-.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR