Conferències, jornades, seminaris…

 

 Barça Sports Nutrition Conference

La segona edició del Congrés de Nutrició esportiva  FCB, se celebrarà dins del Barça Sports Science Week, el pròxim 9 d’octubre de 2019 en les facilitats del Camp Nou de Barcelona.

El Congrés de Nutrició es desenvoluparà dintre de la mateixa filosofia que l’any passat, on es convidarà a investigadors i professionals destacats a compartir els seus coneixements més innovadors i experiències en nutrició pel futbol, posant especial émfasis en la part aplicada i la participació de Dietistes-Nutricionistes de diferents clubs de futbol de tot el món.

En el següent enllaç podràs trobar els programes de totes les conferències del Barça Sports Science Week (Medicina esportiva, Sports Science i fisioteràpia) a més de la Nutrició.

https://barcainnovationhub.com/es/event/barca-sports-science-week/

Els col·legiats del CoDiNuCat gaudireu d’un 20% de descomptes en la inscripció.

Per poder accedir al descompte, en el moment de la inscripció, simplement haureu d’identificar-vos pel xat de la pàgina web de l’esdeveniment (xat està a la cantonada inferior de la dreta) i utilitzar  la clau que s’enviarà a tots el col·legiats/des via mailchimp.

 

 

 

2018

 

1a Conferència de Nutrició Esportiva

La 1ra Conferència de Nutrició Esportiva, organitzada per Barça Innovation Hub i Gatorade Sports Science, es realitzarà l’11 d’octubre al Camp Nou de Barcelona. Investigadors, nutricionistes i xefs d’organitzacions capdavanteres en aquest camp abordaran en aquesta conferència temes relacionats amb proteïnes, hidratació, inflamació i antioxidants de la dieta.

Els col·legiats del CoDiNuCat disposen d’un descompte per a la inscripció del 10%.

Per obtenir aquest descompte, heu d’entrar al xat d’aquesta pàgina web  https://bit.ly/2LTMU3Z i demanar que se us apliqui el descompte indicant que sou del CoDiNuCat. Us aplicaran automàticament el descompte en el moment del pagament.

Per a inscriure’t i conèixer el programa clica aquí

 

Curso Actualización en Nutrición y Deporte Colegio Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Castilla la Mancha

El Colegio Oficial de Dietistas-Nutricionistas de Castilla la Mancha organiza el curso de actualización  en nutrición y deporte que tendrá lugar el próximo 13 de octubre de 2018 en el Hotel Cumbria de Ciudad Real.

Los objetivos del curso son ofrecer al alumnado las últimas evidencias en el campo de la nutrición aplicada a la actividad física y el deporte, tanto a nivel general como en diferentes disciplinas deportivas, además de actualizar la formación del Dietista-Nutricionista en:

  • Asentar las bases fisiológicas y bioquímicas de la transferencia de energía en el deporte, así como su regulación.
  • Conocer los requerimientos energéticos del colectivo deportista así como sus necesidades nutricionales y de fluidos.
  • Conocer las herramientas necesarias para la correcta valoración del deportista.

Para más información: https://bit.ly/2NjM44D

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR