Postures científiques del CoDiNuCat

Consum de lactis i la incidència de càncer

L’evidència actual sobre el consum de lactis i el risc de desenvolupar càncer és limitada per a alguns tipus de càncer. No obstant, els possibles beneficis dels lactis en la prevenció d’alguns tipus de càncer com d’altres malalties cròniques justifica seguir recomanant el seu consum en el context d’una alimentació saludable i equilibrada.

Pots llegir aquesta informació al document “Associació entre el consum de lactis i el risc de càncer de còlon, estómac, mama, ovari, pròstata i bufeta: revisió de tipus sistemàtica”.

Per a més informació, clica aquí

Teràpies nutricionals relacionades amb mecanismes d'acció investigats per la psiconeuroimmunologia

A petició del CODINUCAT, el present document es va elaborar per abordar una anàlisi general sobre possibles tècniques terapèutiques del camp de la Nutrició Humana i Dietètica que apunten a mecanismes relacionats amb la PNI, és a dir, que estudien la relació nutrició-cervell-comportament i els seus efectes sobre el sistema immunològic. El document tracta d’abordar: el concepte de la PNI; breu història de la PNI; la base científica sobre la qual es sustenta la PNI; l’eficàcia de teràpies relacionades amb la NHiD que apunten a mecanismes de la PNI; i idoneïtat del curs de formació sobre PNI certificat per la UB-IL3.

Pots llegir aquesta informació al document “Respecte a les teràpies nutricionals relacionades amb mecanismes d’acció investigats per la psiconeuroimnunologia (PNI)” .


CAMPANYES CONTRA L’INTRUSISME :

Des del CoDiNuCat lluitem de forma permanent contra l’intrusisme en la professió per evitar problemes de salut a la població.

Una bona alimentació és una peça clau per prevenir i tractar el càncer. No et deixis enganyar!

Mira aquest vídeo:


Hi ha molts gurús parlant sobre dietes miracle en els mitjans de comunicació. Vés amb compte perquè poden afectar seriosament a la salut.

Mira aquest vídeo:

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR