El CODINUCAT ofereix els següents serveis a les seves col·legiades i col·legiats:

 

Informació professional: accés a tota la informació que edita el CODINUCAT, des del Butlletí, fins a notícies rellevants i d’interès professional pel col·legiat/da.

Borsa de treball: el CODINUCAT ofereix la possibilitat als seus col·legiats/des a donar-se d’alta en l’enviament d’ofertes exclusives per a col·legiats/des. (+informació)

Formació contínua: el CODINUCAT facilita la formació de manera gratuïta o bé amb descomptes avantatjosos, tant pels seus propis cursos, com per la formació externa oferta per entitats amb conveni.

Biblioteca: el CODINUCAT disposa d’un servei de biblioteca presencial amb material i documentació de totes les àrees d’estudi de la nutrició.

Trobades professionals: gaudiràs de les Jornades Anuals, Assemblees, Simposis i d’altres reunions professionals que organitza el CODINUCAT al llarg de l’any.

Grups de treball: són delegacions que reuneixen professionals amb un interès d’estudi i desenvolupament professional comú, oferint al Col·legi i als col·legiats/des assessorament i informació relativa a la temàtica.

Servei d’Assessoria Legal i Fiscal: tots els col·legiats/des tenen accés a informació legal bàsica sobre la normativa vigent i d’aplicació per al desenvolupament de l’activitat professional. (+informació)

Assegurança de Responsabilitat Civil Professional: els col·legiats/des podran gaudir opcionalment de la pòlissa col·lectiva d’A.M.A. a un preu molt reduït. (+informació)

Servei de promoció professional: el CODINUCAT ofereix l’opció al col·legiat/ada de publicar i anunciar els seus serveis a la plana web del Col·legi.

Descomptes específics de la Intercol·legial: gràcies al conveni amb la Intercol·legial, el CODINUCAT posa a l’abast descomptes amb empreses externes i formació per als col·legiats/des.

Descomptes amb entitats privades: fruit dels diversos convenis amb diferents empreses de serveis, els col·legiats/des del CODINUCAT, poden gaudir d’avantatges i descomptes especials.

Per poder millorar els nostres serveis, utilitzem cookies de tercers per recopilar informació estadística. Més informació aquí. ACEPTAR